فروش عمده کفش زنانه فروش عمده کفش زنانه .

فروش عمده کفش زنانه

معرفی کامل آموزش زبان نصرت، مزایا و معایب این روش یادگیری زبان انگلیسی

آموزش زبان نصرت در ۹۰ روز، شعاری آشنا و شاید جذاب برای ما باشد؛ مخصوصاً وقتی به دنبال یادگیری زبان انگلیسی در سریعترین زمان هستیم. ما در این متن قصد داریم روش آموزش زبان نصرت را معرفی کنیم و جنبه های مختلف این روش آموزشی را بررسی کنیم. زبان چینی نصرت در واقع ترجمه ای از روش یادگیری زبان به پیمزلر (Pimsleur method) است که در “یادگیری زبان به روش پیمزلر” به صورت کامل به آن پرداخته ایم. این ترجمه و نسخه فارسی توسط مرتضی نصرت گردآوری شده است. پیشنهاد می‌­کنیم قبل از انتخاب این روش، از مناسب بودن آن برای یادگیری زبان، با توجه به سطح زبان و هدف از یادگیری خود، مطمئن شوید.

 

 

 

آموزش زبان نصرت
به طور خلاصه این روش مدعی است که در ۹۰ روز با روزی نیم ساعت زمان، بر اساس شنیدن و تکرار یک سری عبارات و جملات ساده، ما می­توانیم به مکالمه زبان ایتالیایی نصرت مسلط شویم. طبق این روش مخاطب این دوره به سه دسته از زبان آموزان تقسیم می­شود:

کسانی که معنی کلمات و عباراتی که در دوره آموزش داده می­شود را نمی­دانند و هیچ آشنایی با زبان انگلیسی ندارند.
کسانی که کلمات و عباراتی که در دوره آموزش داده می­شود را می فهمند اما نمی­توانند از آن در مکالمه و صحبت کردن استفاده کنند.
کسانی که هم محتوای دوره را می­فهمند و هم می­توانند از آن در مکالمه استفاده کنند اما در تلفظ صحیح آن مشکل دارند.
بر اساس توصیه این روش، محتوای زبان نصرت مناسب هر سه دسته بالاست. اینکه این ادعا چقدر دقیق و درست است، موضوعیست که ما قصد داریم در ادامه به آن بپردازیم.

 

مراحل روش آموزش انگلیسی نصرت:

پخش صدای عبارات و کلمات:مراحل آموزش انگلیسی نصرت شامل موارد زیر است:

ابتدا تعدادی کلمه و عبارت که جز رایج ترین کلمات و عبارات زبان انگلیسی هستند، به همراه معنی آنها برای ما پخش می­شود و از ما خواسته می­شود که به آنها با دقت گوش کنیم.

تکرار کلمات و عبارات:
در مرحله دوم از ما خواسته می­شود که عبارات را بعد از گوینده تکرار کنیم.

سوال کردن از کلمات و عبارات:
مرحله سوم همان عباراتی که تا اینجا شنیدیم را به صورت سوال مطرح می­کنند و از ما می­خواهد که معادل انگلیسی عبارت را با صدای بلند بگوییم.

تمرین و تکرار به همراه تقلید نحوه تلفظ:
در  ادامه با گفتن برخی نکات گرامری که در عبارت استفاده شده، به تمرین و تکرار پرداخته می­شود و از ما خواسته می­شود سعی کنید نحوه تلفظ گوینده را تقلید کنیم.

مزایا و نکات مفید روش نصرت:
اموزش زبان نصرت هم مانند هر روش دیگری مزایای خود را دارد که در این بخش، نکات مفید این روش یادگیری زبان را توضیح می‌دهیم.

پرداختن به کلمات و جملات رایج:

شاید تصور ما از تسلط بر زبان انگلیسی و یا هر زبان دیگری این باشد که تمام کلمات و گرامر آن زبان را بدانیم. اما حقیقت این است که اگر ما ۲۰۰۰ کلمه رایج زبان انگلیسی را بدانیم، تقریبا ۸۰ درصد مکالمات و یا یک متن برای ما آشنا خواهد بود. از این نظر روش نصرت دارای این مزیت است که به این دسته از کلمات پرداخته است. برای اطلاع دقیقتر در این مورد و دانلود کلمات رایج، به درس “چند کلمه زبان روسی نصرت باید بلد باشیم؟” مراجعه کنید.

 

تمرکز روی افزایش تسلط بر دانش پایه زبان:

اینکه تعداد کلمات و قواعد محدودی بدانیم اما بر روی همان دایره کلمات محدود تسلط کافی داشته باشیم، بهتر است آشنایی سطحی داشتن با کلمات و قواعد زیاد است. تا ما بر دانش زبان موردنیازمان تسلط نداشته باشیم، عملا از آن نمی‌توانیم استفاده‌ای بکنیم. با توجه به تمرکز بر روی تکرار و تمرینی که در روش نصرت وجود دارد، این تسلط اتفاق می‌افتد. گرچه امروزه روش‌های بهتری برای پیدا کردن این تسلط وجود دارد. ما در درس “چگونه کلمات زبان انگلیسی را یاد بگیریم؟” به این موضوع به طور کامل پرداخته‌ایم.

 

توجه به تلفظ و مهارت شنیدن زبان:

احتمالا نقطه شروع آشنایی اکثر ما با زبان انگلیسی، کلاس زبان مدرسه است. برای همین ضعف در شنیدن و تلفظ صحیح زبان انگلیسی، به خاطر استفاده مدارس از روش‌های منسوخ آموزش زبان، بین اکثر ما مشترک است. در اموزش زبان نصرت این موضوع در زمان خود یک تمایز محسوب می‌شد. البته برای بهبود این مهارت و یادگیری بهتر باید با الفبای فونتیک آشنا باشیم و با شیوه‌ای موثر صداهای زبان انگلیسی را یاد بگیریم. برای آشنایی با صداهای زبان انگلیسی و نحوه تلفظ آنها می‌توانید به درس “تمام صداهای زبان انگلیسی و املاهای مختلف هر کدام” و “راهنمای کامل تلفظ صحیح و آسان تمام صداهای زبان انگلیسی” مراجعه کنید.

نقاط ضعف یادگیری زبان به روش نصرت:
این روش جز یکی از قدیمی ترین روش‌های آموزش زبان است و طی زمان در محتوا و روش آن بازنگری صورت نگرفته است.

 

عدم توجه به ورودی قابل فهم در یادگیری زبان انگلیسی:

وقتی ما بتوانیم در یک موقعیت واقعی با یک انگلیسی زبان صحبت کنیم و نیازمان را با ارتباط برقرار کردن برطرف کنیم، می‌توانیم مدعی شویم که مهارت مکالمه ما در زبان انگلیسی مناسب است. با حفظ کردن و یادگیری یک سری عبارات کلیشه ای که در زبان محاوره هم چندان استفاده ای نمی‌شود، نمی‌توانیم به مهارت مکالمه مسلط شویم. از نقاط ضعف یادگیری زبان انگلیسی به روش نصرت، عدم توجه به ورودی قابل فهم جذاب است. برای توضیح بیشتر ورودی قابل فهم و تاثیر آن بر یادگیری بهتر زبان انگلیسی، به متن زیر مراجعه کنید: فرضیه ورودی قابل فهم

 

پرداختن به زبان غیر محاوره و تمرکز بر روی زبان و ادبیات کتابی:

زبان نصرت ما را با زبان محاوره که در محیط واقعی استفاده می‌شود، آشنا نمی‌کند. برای همین با گذراندن این دوره نباید انتظار داشته باشیم که بتوانیم فیلم‌های زبان اصلی را بفهمیم و یا بتوانیم در محیط غیررسمی به سادگی مکالمه کنیم.

 

محدود بودن کلمات و جملاتی که طی دوره آموزش داده می شود برای نیازهای واقعی:

دوره زبان نصرت برای شروع یادگیری زبان انگلیسی مناسب است اما حجم کلمات و جملاتی که در این دوره آموزش داده می‌شود، نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای ما باشد.

 

منابع و ابزارهای محدود و مورد نیاز برای یادگیری زبان:

امروزه برای یادگیری بهتر و سریعتر زبان انگلیسی، ابزار و منابع متعددی وجود دارد. اموزش زبان انگلیسی به روش نصرت، با توجه به زمانی که گردآوری شده است و عدم به روزرسانی با توجه به ابزارها و روش‌های جدید، دارای این نقطه ضعف قابل توجه است. در واقع این بسته آموزشی فقط شامل روش است نه منابع و ابزار موردنیاز

 

توجه بیش از حد به جنبه تبلیغاتی و ادعای دور از واقعیت:

اینکه ما بتوانیم با صرف نیم ساعت زمان در روز، ظرف سه ماه به زبان انگلیسی مسلط شویم، شاید رویای خوبی باشد ولی بسیار دور از واقعیت است.

 

عدم توجه به سایر مهارت های مورد نیاز برای تسلط به زبان، مانند نوشتن و خواندن:

با استفاده از بسته آموزشی نصرت، می‌توانیم در سطح مبتدی به زبان اسپانیای نصرت صحبت کنیم و همینطور مکالمات ساده غیرمحاوره را بفمیم. ضعف این روش، عدم توجه به دو مهارت مهم نوشتن و خواندن است. فرض کنید در یک موقعیت از ما خواسته شود یک نامه بنویسیم و یا آن را بخوانیم، در این شرایط اگر قبلا برای یادگیری به بسته زبان نصرت اکتفا کرده باشیم، قطعا در دردسر افتاده‌ایم.

 

 

شیوه تمرین و تکرار خسته کننده و خالی از جذابیت:

اینکه برای به خاطر سپاری کلمات و جملات جدید مدام آن را تکرار کنیم، کمی یا بهتر بگوییم می‌تواند به شدت خسته کننده باشد. امروزه تکنیکهای بسیار کاربردی و جذابی برای به خاطر سپاری دانسته ها از جمله کلمات جدید یک زبان وجود دارد. از کابردی‌ترین روشها سیستم تکرار با فاصله یا SRS است که در روش نصرت به صورت ناقص شبیه سازی شده است. برای استفاده از سیستم تکرار با فاصله می‌توانیم از برنامه محبوب و کاربردی امکی استفاده کنیم. شما می‌توانید با این برنامه در درس “معرفی برنامه انکی برای (جعبه لایتنر برای کامپیوتر و موبایل)” آشنا شوید و آن را دانلود کنید.

 

برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۳۰:۴۱ توسط:سیامک موضوع: نظرات (0)